Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstbomen Zuid-Holland

Kerstbomen Zuid-Holland

Bent u op zoek naar de mooiste kerstbomen in Zuid-Holland? Dan bent u bij Tuincentrum Kolbach aan het juiste adres! Ieder jaar is kerst weer een waar spektakel in ons tuincentrum, waar u al uw decoraties en sfeerartikelen kunt vinden. Zowel voor echte kerstbomen als voor kunstkerstbomen kunt u bij ons terecht in het tuincentrum in Rijswijk. 

Een echte kerstboom kopen in Rijswijk

U vindt bij ons al ruime tijd voor de kerst begint een zeer divers aanbod aan verschillende kerstbomen. Geeft u de voorkeur aan een echte boom? Soms zijn de geuren en kleuren van een echte boom toch echt onvervangbaar. Daarom hebben wij ieder jaar diverse soorten echte kerstbomen in ons kerst assortiment. Variërend van de Fijnspar en de Nordmann tot aan de Blauwspar en de Servische spar, vindt u gegarandeerd een kerstboom die voldoet aan uw wensen.

Kerstboom online bestellen

Uiteraard bent u van harte welkom in ons tuincentrum waar u de kerstsfeer kunt proeven. U ziet meteen verschillende soorten decoraties voor uw kerstboom en de rest van uw huis en u wordt ondergedompeld in de mogelijkheden voor een prachtige kerst. Echter kan het ook zo zijn dat u graag vanuit huis bekijkt wat de verschillende mogelijkheden zijn, om vervolgens online uw aankoop te doen. Ook dat is mogelijk bij Tuincentrum Kolbach, via onze webwinkel kunt u het assortiment online bekijken en bestellen.  

Kerstbomen Zuid-Holland

Een echte kerstboom of een kunst kerstboom?

Kiest u dit jaar voor een echte kerstboom of voor een kunstkerstboom? In beide gevallen vindt u in ons tuincentrum vele verschillende mogelijkheden. Wij hebben zowel diverse soorten echte kerstbomen in verschillende maten, als kunstkerstbomen. De kunst bomen variëren ook in soorten en maten, met bijvoorbeeld:

  • Houten kerstbomen
  • Witte kerstbomen
  • Kerstbomen inclusief verlichting
  • Gekleurde kerstbomen

Daarnaast zijn er vele diverse maten verkrijgbaar. Een kerstboom kan variëren tussen 20 en 50 centimeter voor een kleine kerstboom, tot aan een grote boom tussen de 2 meter en 5 meter. Een kleine boom is zeer geschikt als u een kleine beschikbare ruimte heeft, maar toch graag de kerstsfeer in huis wilt brengen. Voor iedere ruimte is er wel een geschikte boom te vinden! 

De kerstboom versieren met sfeervolle kerstdecoratie

Wat voor kerstboom u ook kiest, hij is pas echt compleet als u deze kunt decoreren met prachtige kerstverlichting en kerstdecoratie. In ons tuincentrum proeft u de knusse en warme kerstsfeer direct op onze kerstafdeling. Wij stellen ieder jaar met veel zorg en aandacht een nieuwe kerstshow samen waar u de laatste decoraties en kerst trends kunt bewonderen. Ook als u een liefhebber bent van kersthuisjes vindt u bij ons de nieuwste collecties en zelfs complete kerstdorpen. Kom daarom gerust langs in ons tuincentrum in Rijswijk en doe de nodige inspiratie op voor een prachtige kerst!