Vandaag geopend van 09:30 t/m 17:00

Woonwinkel Waalwijk

Bent u op zoek naar een woonwinkel nabij Waalwijk? Dan denkt u er misschien niet meteen aan om een tuincentrum te bezoeken. Bij Tuincentrum Kolbach koopt u echter ook allerlei leuke accessoires voor in huis, zoals kaarsen, kussens en fotolijstjes. In ons tuincentrum vindt u een complete Riverdale afdeling met de mooiste woonaccessoires. Daarnaast koopt u bij ons onder andere Bolsius en Ter Steege. 

Bezoek onze woonwinkel in de buurt van Waalwijk!Kom langs bij onze woonwinkel in de buurt van Waalwijk!

In onze woonwinkel nabij Waalwijk vindt u veel leuke woonaccessoires en hebbedingetjes voor in huis. Hierbij kunt u denken aan:

Woonaccessoires zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Of koop de cadeaukaart van Tuincentrum Kolbach. Rondom de kerstdagen koopt u tijdens onze kerstshow allerlei leuke kerstversiering, kerstverlichting en ook kerstbomen.

Riverdale kopen in onze woonwinkel dichtbij WaalwijkWoonwinkel met Riverdale in de buurt van Waalwijk

Bij Woonwinkel Kolbach in de buurt van Waalwijk koopt u woonaccessoires van het populaire merk Riverdale. Riverdale is een trendsetter in woonaccessoires en gaat mee met de laatste trends, maar brengt ook steeds weer nieuwe stijlen op de markt. Het merk beperkt zich tegenwoordig niet meer tot enkel de woonkamer. Er is bijvoorbeeld ook een keuken- en badkamerlijn op de markt gebracht. Het merk is Europa aan het veroveren; geniet nu van de robuuste uitstraling van Riverdale!

Fleur uw interieur op met woonaccessoires en kamerplanten

Woonaccessoires zijn dé eyecatchers van uw living. Bent u uw interieur een beetje zat geworden? Voeg dan een paar leuke accessoires toe en u zult er alweer heel anders tegenaan kijken. In onze woonwinkel nabij Waalwijk bent u uren zoet met onze mooie accessoires. Bekijk ook eens onze prachtige kamerplanten. Uw huis zal er meteen een stuk frisser uitzien, wanneer u een mooie grote kamerplant neerzet. In ons tuincentrum vindt u een selectie planten afkomstig van de beste kwekers. Kamerplanten zijn niet alleen sfeerverbeteraars, ze zuiveren ook nog eens de lucht en voegen zuurstof en vocht toe.

De online woonwinkel van Tuincentrum Kolbach nabij Waalwijk

Een deel van onze woonaccessoires is nu ook online te verkrijgen. Bekijk bijvoorbeeld onze kaarsen en geuren op uw gemak en bestel deze direct. Of misschien bent u op zoek naar een mooie bloempot? Bestel nu en u heeft deze binnen een paar dagen in huis!