Vandaag geopend van 09:00 t/m 20:00

Tuincentrum Zuid-Holland

Woont u in Zuid-Holland en heeft u zin om een dagje te komen winkelen in een tuincentrum? Kom dan gezellig langs bij Tuincentrum Kolbach. U kunt bij ons heerlijk rondneuzen in ons brede assortiment huis, tuin en dier of lekker een hapje en een drankje nuttigen in ons tuincafé.

Alles voor uw tuin bij Groencentrum Kolbach in Zuid-Holland

Een paar mooie planten kopen of uw tuin echt volledig anders inrichten? In beide gevallen bent u bij Tuincentrum Kolbach in Zuid-Holland aan het juiste adres. U koopt bij ons namelijk:

  • Tuinmeubelen; ons tuincentrum heeft een prachtige showroom
  • Tuinplanten
  • Barbecues
  • Bloempotten
  • Rietmatten
  • Alles voor uw vijver

Bij het aanleggen of veranderen van een tuin moeten veel keuzes gemaakt worden. Voor welke stijl gaat u qua tuinmeubelen en hoeveel kleur wilt u in de tuin hebben? Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van deze keuzes. Door jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe u uw tuin spannend maakt en welke planten mooi samengaan. Met de aanleg van een vijver maakt u uw tuin helemaal af. Vijvers trekken dieren en andere organismen aan, waardoor uw tuin tot leven komt. Alles voor de aanleg en verzorging van een vijver vindt u dan ook bij ons tuincentrum in Zuid-Holland.

Tuincentrum Zuid-Holland Kolbach

Bezoek ook de prachtige woonafdeling van ons tuincentrum in Zuid-Holland

Naast onze tuinafdeling is er nog een afdeling van Tuincentrum Kolbach in Zuid-Holland waar u echt even naartoe moet: onze woonafdeling! Hier vindt u leuke woonaccessoires, zoals kussentjes, beeldjes en geurstokjes, waarmee u uw hele huis opfleurt. Natuurlijk verkopen we ook allerlei soorten kamerplanten, zoals palmen, orchideeën en mini-cactussen. Zorg er altijd voor dat u genoeg planten in huis heeft staan. Kamerplanten zijn niet alleen de sfeermakers binnen uw interieur, maar ze zorgen ook nog eens voor een goede luchtkwaliteit door de lucht te zuiveren en zuurstof en vocht toe te voegen.

Kom langs bij Tuincentrum Kolbach in Zuid-Holland of bestel online

Een bezoekje aan Tuincentrum Kolbach in Zuid-Holland is altijd gezellig en het is handig dat u al uw vragen kunt stellen, maar misschien heeft u niet altijd tijd om langs te komen. Daarom kunt u een deel van ons assortiment nu ook online bestellen. Bestel uw nieuwe kamerplant, bloempot, kattenvoer, geurstokjes of geurdiffuser nu vanuit uw luie stoel!