Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Own Living tuinmeubelen

Ga direct naar de webshop voor tuinmeubelen van Your Own Living

Own Living tuinmeubelen kopen in en nabij Noord-Brabant? Bij Tuincentrum Kolbach vindt u een breed assortiment tuinmeubelen van onder andere Your Own Living. Houdt u ook zo van relaxen in uw eigen tuin en bent u op zoek naar tuinmeubelen van een goede kwaliteit? Kom dan snel langs bij onze showroom of bekijk de webshop. Your Own Living: Exclusieve tuinmeubelen met een betaalbaar prijskaartje!

Your Own Living tuinmeubelen collectie bij Tuincentrum Kolbach

Tuincentrum Kolbach is een van de negen trotse verkopers van Your Own Living tuinmeubelen. De Your Own Living collectie bestaat uit exclusieve lounge- en tuinmeubelen waarbij zitcomfort, kwaliteit en levensduur een grote rol spelen. De gebruikte materialen van deze tuinmeubels zijn onverwoestbaar. Your Own Living werkt vooral met Wicker; gevlochten kunststof om een aluminium frame, maar ook met kunststof en aluminium. De modieuze stoffen zijn vuil- en waterafstotend en kunnen er dus wel tegen als er een regenbui valt. Het opruimen van de kussens is ook zo gebeurd bij de tuinmeubelen van Your Own Living. Onder de zitting van de banken en onder de tafelbladen zitten opbergruimtes. De houten tuinmeubelen van Your Own Living hebben iets meer onderhoud nodig, maar deze zijn wel goed bewerkt om rotting en lelijke plekken tegen te gaan. Your Own Living blijft altijd streven naar verbetering op het gebied van zitcomfort en ergonomie.

Alle topmerken tuinmeubelen bij Tuincentrum KolbachOwn Living tuinmeubelen

Bij Tuincentrum Kolbach in Rijswijk verkopen we tuinmeubelen van topmerken, zoals:

  • Your Own Living
  • 4-Seasons outdoor
  • Kettler
  • Taste by 4-Seasons
  • Madison
  • Nesling
  • Platinum
  • Garden Impressions

Gebruik het merkfilter in onze webshop om tuinmeubelen van verschillende merken met elkaar te vergelijken. Het lezen van ervaringen van anderen kan helpen bij het maken van de juiste keuze, daarom is er bij elk tuinmeubel de mogelijkheid om een recensie achter te laten. Of kom langs bij ons tuincentrum om de verschillende merken in het echt met elkaar te vergelijken!

Online Your Own Living tuinmeubelen kopen

In de webshop van Tuincentrum Kolbach bestelt u een deel van ons Your Own Living tuinmeubelen assortiment gewoon vanuit uw luie (tuin)stoel. Gebruik het prijsfilter om tuinmeubelen te vinden die bij uw budget passen en het merkfilter om tuinmeubelen van Your Own Living te vinden. Natuurlijk kunt u ook altijd even langskomen bij onze showroom in Rijswijk. Stel gerust al uw vragen!

.