Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuincentrum Waalwijk

Op zoek naar een tuincentrum nabij Waalwijk? Wilt u uw huis en tuin een beetje opfleuren? Dan is Tuincentrum Kolbach hét tuincentrum waar u zeker eens een kijkje moet nemen. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw huis, tuin en dier in Waalwijk en omgeving. Wij zijn nu ook een online tuincentrum.

Tuincentrum Kolbach nabij Waalwijk!

Tuincentrum Kolbach dichtbij Waalwijk: een ruime keuze!

In ons tuincentrum heeft u een ruime keus aan producten. Wij bieden u veel verschillende soorten tuin- en terrasplanten om uw tuin in Waalwijk helemaal op te fleuren. U heeft bijvoorbeeld keus uit:

Wij hebben ook een zeer uitgebreide afdeling kamerplanten. Maar we verkopen veel meer dan enkel planten! Bekijk bijvoorbeeld onze afdeling barbecues, bloempotten, tuingereedschap, meststoffen en woonaccessoires. U vindt bij ons ook alles wat u nodig heeft voor uw huisdieren. Van speeltjes voor kat en hond tot de mooiste vissenkommen en vogelkooien.

Tuincentrum Kolbach, nabij Waalwijk

Gegarandeerd de beste kwaliteit planten bij Groencentrum Kolbach nabij Waalwijk

Wij kunnen u de beste kwaliteit planten garanderen! Bij Tuincentrum Kolbach in de buurt van Waalwijk koopt u namelijk Certi Planten. Dit is een kwalitatieve selectie uit de beste planten van verschillende kwekers. Alleen de beste 10% van alle kwekers behoort tot deze selectie. Wij garanderen zo de hoogste graad van versheid. Het Certi Planten assortiment bestaat uit planten die het best bij het huidige seizoen passen. Na maximaal twee weken verdwijnen de planten weer uit ons assortiment, waardoor we een hoge kwaliteit en lange houdbaarheid kunnen garanderen.

Kom langs bij ons tuincentrum in de buurt van Waalwijk of shop online

Bij Tuincentrum Kolbach nabij Waalwijk is het altijd gezellig. Onze deskundige medewerkers voorzien u van nuttige adviezen en na het winkelen kunt u altijd even lekker bijkomen in ons tuincafé. Heeft u geen tijd om langs te komen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! Een deel van ons assortiment is nu namelijk ook online verkrijgbaar in onze webshop. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod planten, dierbenodigdheden en barbecues. Het is misschien niet zo gezellig als winkelen in ons offline tuincentrum, maar het is wel efficiënt! Vergelijk de verschillende producten in een oogopslag met elkaar en laat u leiden door de beoordelingen van anderen. Veel plezier met shoppen! 

Bezoek ons tuincentrum