Tuincentrum Waalwijk

Tuincentrum nabij Oosterhout voor al uw tuinproducten en meer!Opzoek naar een tuincentrum nabij Waalwijk, wilt u uw huis en tuin een beetje opfleuren? Dan is Tuincentrum Kolbach hét tuincentrum waar u zeker eens een kijkje moet nemen. In ons maar liefst 15.000m2 grote tuincentrum vindt u alles wat u nodig heeft voor uw huis, tuin en dier in Waalwijk en omgeving.

Assortiment tuincentrum Waalwijk

In ons tuincentrum heeft u een ruime keus aan producten. Wij bieden u veel verschillende soorten tuin- en terrasplanten om uw tuin in Waalwijk helemaal op te fleuren. U heeft bijvoorbeeld keus uit verschillende soorten bomen, heesters, coniferen, kruidplanten, klimplanten, vaste planten en bloembollen. Maak van uw tuin in Waalwijk iets bijzonders met de producten uit het ruime assortiment van ons tuincentrum. U vindt bij ons ook alles wat u nodig heeft voor uw huisdieren. Van speeltjes voor kat en hond tot de mooiste vissenkommen en vogelkooien.

Kom langs bij tuincentrum Kolbach

Kom snel een keer langs in ons gezellige tuincentrum vlakbij Waalwijk. Wij voorzien u graag van deskundig advies over al onze producten. Neem voor meer informatie contact met ons op. Of bestel online in onze webshop!