Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

BBQ Gorinchem

BBQ kopen in de buurt van Gorinchem? Vindt u het ook zo fijn om lekker in uw tuin in Gorinchem en omgeving de BBQ aan te steken en een heerlijke maaltijd te bereiden? Dan bent u bij Tuincentrum Kolbach aan het goede adres voor een nieuwe BBQ. Wij bieden u een breed assortiment barbecues in alle soorten, maten en kleuren van diverse topmerken, zoals Weber. U bent van harte welkom in ons tuincentrum nabij Gorinchem. Combineer uw barbecue met mooie tuinmeubelen, zoals een loungeset om extra te genieten!

Diverse soorten barbecues bij Tuincentrum Kolbach nabij Gorinchem

Er zijn diverse soorten barbecues en ieder model heeft zo zijn voor- en nadelen. Bij Tuincentrum Kolbach nabij Gorinchem helpen we u graag aan de BBQ die het beste bij u past. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten en maten barbecues:

Bbq kopen bij tuincentrum Kolbachm nabij Gorinchem

Wilt u barbecueën op een klassieke manier? Dan moet u eens kijken bij onze houtskoolbarbecues. Het vlees zal namelijk die karakteristieke rokerige smaak krijgen, omdat het vuur zich er direct onder bevindt. Deze barbecues maakt u aan met aanmaakblokken en kolen. Een nadeel van de houtskoolbarbecue is dat het schoonmaken veel tijd in beslag neemt en dat u steeds loopt te slepen met zakken kolen. Gasbarbecues zijn moderner. Gas is de warmtebron en de gewenste temperatuur wordt snel bereikt. Ze nemen alleen wel veel ruimte in en u loopt het risico om dat echte barbecuegevoel mis te lopen. Als u gebruik maakt van een elektrische barbecue moet er wel altijd een bereikbaar stopcontact zijn. De barbecues zijn over het algemeen erg klein en compact en dus bijvoorbeeld geschikt voor op een balkon. Wanneer u vlees voor heel veel mensen moet bereiden is een elektrische BBQ niet zo’n goed idee. Een groot voordeel van dit model is dat gesleep met zakken kolen of gasflessen verleden tijd is.

Weber BBQ bij Tuincentrum Kolbach in de buurt van Gorinchem

Als Weber Partner Store bieden wij u een grote Weber BBQ collectie aan. Wij verkopen in ons tuincentrum nabij Gorinchem niet alleen Weber BBQ’s, maar ook de steeds populairder wordende buitenkeukens. Zonder goede accessoires kunt u natuurlijk niet lekker barbecueën. Bekijk daarom ook ons assortiment aan accessoires voor de BBQ!

Bestel uw BBQ van Kolbach nabij Gorinchem nu online

In ons Tuincentrum dichtbij Gorinchem hebben we een prachtige BBQ showroom, maar u kunt onze barbecues nu ook online bestellen in onze webshop! Vergelijk de verschillende modellen met elkaar en bestel gelijk uw barbecue naar keuze.