Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Over ons

In de jaren '60 begon Klaas Kolbach met kweken van snijbloemen aan de huidige locatie. Later zijn op deze locatie de eerste kweekkassen gerealiseerd. Door de grote vraag naar bloemen en planten zijn in de jaren die volgden de kassen uitgebreid en meerdere percelen grenzend aan de locatie bijgekocht. De vraag naar bloemen en planten werd alleen maar groter. De bloemen en planten moesten in die tijd dan ook bijgekocht worden om aan de vraag te voldoen. Bijproducten zoals potten en meststoffen werden producten die tevens in het assortiment moesten worden opgenomen. Er volgden nog meerdere productgroepen en zo werd het bedrijf groter en groter.

Van franchise naar eigen zelfstandigheid

Met de opkomst van de tuincentra werd er in het begin van de jaren '90 voor gekozen om toe te treden tot een franchiseorganisatie. Begin 2007 is er echter voor gekozen om weer op eigen benen te gaan staan. Over de naam hoefden we niet heel lang na te denken: tuincentrum Kolbach werd weer een feit. Tevens was in dat jaar de laatste grote uitbreiding waardoor het tuincentrum uitgroeide tot 15.000m2 met 3000m2 aan magazijnen.

Groenexpert online en offline

Momenteel tellen wij 55 enthousiaste medewerkers die elke dag weer klaarstaan voor onze klanten. Het assortiment bestaat uit meer dan 50.000 verschillende producten waarvan ook een deel te koop is via onze webshop en behoren wij tot één van het grootste tuincentrum in de regio. Binnen ons tuincentrum ligt nog steeds de nadruk op daar waar het allemaal mee begonnen is: groen. Tevens hebben wij als specialisme in het voorjaar een groot assortiment tuinmeubelen en barbecues, en in het najaar een geweldige kerstshow die elk jaar weer met veel plezier word opgebouwd. We hopen u snel in onze winkel te mogen verwelkomen!


Tuincentrum Kolbach
Veldweg 27a
4284 VR Rijswijk (Noord-Brabant)
0183 - 441994
[email protected]