Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Tuincentrum Oosterhout

Op zoek naar een tuincentrum met een breed en divers assortiment nabij Oosterhout? Dan bent u bij Tuincentrum Kolbach aan het goede adres! Wij bieden u alles om uw huis en tuin zo gezellig mogelijk te maken en om uw huisdier eens flink te verwennen.

Het brede assortiment van Tuincentrum Kolbach in de buurt van Oosterhout

Op de verschillende afdelingen van ons uitgebreide tuincentrum vindt u een breed assortiment voor binnen en buiten. Wij bieden u een zeer ruime keuze in:

  • Tuinplanten
  • Kamerplanten
  • Dierbenodigdheden
  • Alles voor uw vijver
  • Barbecues
  • Kerstversiering & Vuurwerk (in december)
  • Woonaccessoires
  • Nog veel meer; kom langs bij ons tuincentrum dichtbij Oosterhout voor ons gehele assortiment!

Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u bijvoorbeeld alles te vertellen over de verschillende planten die we verkopen. Bent u op zoek naar een mooie klimplant, fruitboom of heester? Dan geven zij u informatie over hoe u uw plant naar keuze moet planten, verzorgen en snoeien! Kom ook eens langs op onze uitgebreide woonafdeling. Hier vindt u allerlei leuke woonaccessoires, zoals vrolijke kussentjes, leuke beeldjes en heerlijke geurstokjes. Ook erg leuk om cadeau te doen.
Tuincentrum Kolbach nabij Oosterhout

Bezoek ons groencentrum nabij Oosterhout nu ook online

Heeft u geen tijd om langs te komen bij ons tuincentrum in de buurt van Oosterhout? Een klein deel van ons assortiment is nu ook online te bestellen in onze webshop. Zo hoeft u de deur niet uit te gaan om een mooie kamerplant, een zak potgrond of goede kwaliteit kattenvoer te kopen. Vergelijk de verschillende producten uit ons assortiment in een oogopslag. De recensies van andere gebruikers onder ieder product kunnen u helpen bij het maken van uw keuze.

Kom langs bij Tuincentrum Kolbach dichtbij Oosterhout!

Kom inspiratie opdoen bij Tuincentrum Kolbach nabij Oosterhout en maak iets moois van uw huis en tuin. Ook uw huisdier zal na een bezoek aan ons dolgelukkig zijn met zijn nieuwe speeltjes en snoepjes. Kolbach is namelijk niet alleen een tuincentrum, maar ook een dierenwinkel. Kom dus snel eens langs bij ons groencentrum in de buurt van Oosterhout!