Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Online tuincentrum

Online shoppen doet u bij Tuincentrum Kolbach! Geen zin om de deur uit te gaan, maar wilt u toch lekker rondneuzen in een tuincentrum vanuit uw luie stoel? Wij verkopen een deel van ons assortiment nu ook online. Kijk eens rond in onze uitgebreide webshop met tuinartikelen, cadeauartikelen en dierbenodigdheden. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze showroom, te tuincentrum in Rijswijk (Brabant). 

Het online assortiment van Tuincentrum Kolbach

Zowel in ons online tuincentrum als in het tuincentrum in Brabant vindt u een uitgebreid assortiment. Het assortiment bestaat onder andere uit:

Vanuit uw luie stoel koopt u online de mooiste bloemen en planten die u van het weekend op uw gemak in de tuin kunt zetten. Een groot voordeel van onze webshop is dat u in één oogopslag alle producten met elkaar kunt vergelijken op model en prijs. De beoordelingen van andere gebruikers kunnen u zeker helpen bij het maken van een keuze. En laat zelf ook vooral een beoordeling achter, wanneer u blij bent met uw nieuwe barbecue, planten of woonaccessoires. U kunt onze producten binnen twee weken retourneren en wij garanderen een snelle levering!

Maak kennis met onze uitgebreide online dierenwinkel

De meest complete afdeling van ons online tuincentrum is misschien wel onze dierenwinkel. Wij begrijpen dat het vervelend is om elke keer te slepen met zakken dierenvoeding, hooi of stro, daarom leveren wij de producten die u bij ons bestelt bij u thuis af. Niet alleen onze dierenvoeding is online verkrijgbaar. U vindt de volgende producten ook op onze website:

Ons assortiment is zo uitgebreid dat u gegarandeerd vindt wat u zoekt!

Shop online of kom langs in ons tuincentrum

Wat is er idealer dan een online tuincentrum? Geen drukte, geen rijen, een ruime keus en alles binnen een paar werkdagen in huis. Neem snel een kijkje in ons online tuincentrum, maar kom ook gerust eens langs in ons tuincentrum in Brabant! Wij verkopen ook cadeaukaarten.