•  Gratis verzending vanaf € 50,-*
  •  Retourneren? Altijd 14 dagen retourrecht!
  •  Bezoek ons tuincentrum

Levering en Levertijd

1. Levering:

Pakketdienst:

De meeste producten hebben een levering via een pakket dienst. Alle bestellingen die voor 14.00 uur geplaatst zijn, worden binnen 48 uur aangeboden aan de pakketdienst (m.u.v. zon- en feestdagen). 

In de meeste gevallen worden de pakketten die wij op een dag aanbieden aan de pakketdienst de volgende dag bij u bezorgd. U krijgt de avond voor levering in de meeste gevallen een track & trace code in uw mailbox. Wanneer u de leverdag niet thuis bent, wordt het pakket de volgende dag nogmaals bij u aangeboden. Mocht u de tweede keer ook niet thuis zijn kan u het pakket ophalen bij een depot van onze pakketdienst. De pakket dienst zal dan een brief bij u in de brievenbus doen met de instructie waar u het pakket kan afhalen.

Voor leveringen via pakket dienst geldt: bij aankoop van €50.00 of meer is de levering gratis. Onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €5.00

Transporteur:

Grote en zware producten zoals potgrond, klein meubelen en potten (excl. grote tuinmeubelen) leveren wij via onze transporteur. Dit wil zeggen dat de producten in de meeste gevallen op een pallet worden geleverd. Voor deze levering nemen wij altijd contact met u op om een leverdatum af te spreken. Voor de levering van deze producten is het wel noodzakelijk dat iemand aanwezig is om de levering in ontvangst te nemen. Mocht op de afgesproken dag niemand aanwezig zijn met de levering, zijn de kosten voor een tweede levering voor de ontvanger. 

Voor leveringen via onze transporteur geldt: bij aankoop van €250.00 of meer is de levering gratis. Onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €29.95

Tuinmeubel leveringen:

Aangekochte tuinmeubelen via onze webshop worden in de meeste gevallen geleverd met onze eigen bezorgdienst. De aangekochte tuinmeubelen worden dan tot in de tuin geleverd (gelijkvloers en alleen als de route naar de tuin of terras toegankelijk is). Mocht het zo zijn dat het leveradres niet in de route ingepland kan worden, gaan wij de aangekochte meubelen aanbieden aan onze transporteur. Helaas kan onze transporteur alleen leveren tot op de stoep of zover de chauffeur met hulpmiddelen kan komen. Leveringen via onze transporteur gaan altijd op pallets. 

Voor levering van tuinmeubelen geldt: Bij aankoop van €500.00 of meer is de levering gratis. Onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €29.95

2. Levertijden:

Pakketlevering:

Wij streven ernaar om de bestelling binnen 48 aan te bieden aan onze pakketdienst wanneer u bestelling met de pakketdienst geleverd kan worden. Mocht dit onverhoopt later zijn, dan laten wij dit altijd aan u weten. 

Transporteur:

Levering via onze transporteur gaat altijd op afspraak. De minimale levertijd is 3 werkdagen. 

Eigen bezorgdienst:

Levering via onze eigen bezorgdienst is altijd op afspraak. In de meeste gevallen is de levertijd 1-4 werkdagen.