Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Levering en Levertijd

1. Levering:

Pakketdienst:

De meeste producten hebben een levering via een pakket dienst. Alle bestellingen die voor 14.00 uur geplaatst zijn, worden binnen 48 uur aangeboden aan de pakketdienst (m.u.v. zon- en feestdagen). 

In de meeste gevallen worden de pakketten die wij op een dag aanbieden aan de pakketdienst de volgende dag bij u bezorgd. U krijgt de avond voor levering in de meeste gevallen een track & trace code in uw mailbox. Wanneer u de leverdag niet thuis bent, wordt het pakket de volgende dag nogmaals bij u aangeboden. Mocht u de tweede keer ook niet thuis zijn kan u het pakket ophalen bij een depot van onze pakketdienst. De pakket dienst zal dan een brief bij u in de brievenbus doen met de instructie waar u het pakket kan afhalen.

Voor leveringen via pakket dienst geldt: bij aankoop van €75.00 of meer is de levering gratis. Onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €7,50.

 

Tuinmeubel leveringen:

Aangekochte tuinmeubelen via onze webshop worden geleverd met onze eigen bezorgdienst. De aangekochte tuinmeubelen worden dan tot in de tuin geleverd (gelijkvloers en alleen als de route naar de tuin of terras toegankelijk is). 

Voor levering van tuinmeubelen geldt: Bij aankoop van €750.00 of meer is de levering gratis. Onder dit bedrag bedragen de verzendkosten €29.95

2. Levertijden:

Pakketlevering:

Wij streven ernaar om de bestelling binnen 48 aan te bieden aan onze pakketdienst wanneer u bestelling met de pakketdienst geleverd kan worden. Mocht dit onverhoopt later zijn, dan laten wij dit altijd aan u weten. 

Eigen bezorgdienst:

Levering via onze eigen bezorgdienst is altijd op afspraak. In de meeste gevallen is de levertijd 1-4 werkdagen.