Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstbomen Zuid-Holland

Op zoek naar kerstbomen in de omgeving Zuid-Holland? Kom naar Tuincentrum Kolbach in Rijswijk! Hier vindt u een prachtige kerstshow en ook een kerstbomendorp met zowel echte kerstbomen als kunstkerstbomen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Bestel uw kunstkerstbomen en andere kerstinkopen nu ook online. De rest van het jaar kunt u bij ons terecht voor onder andere een breed assortiment planten!

Kom kerstbomen kopen in de omgeving van Zuid-Holland

December is misschien toch wel de leukste maand van het jaar. Bent u alweer op kerstbomenjacht? Zoek niet verder, want wij helpen u aan een prachtige boom! Er gaat natuurlijk niets boven de geur en het gevoel van een echte kerstboom. Daarom verkopen wij diverse sparren van onder andere Nordmann-spar en Fijnspar. Welke boom past het best bij u? De deskundige medewerkers van ons Tuincentrum Kolbach bij Zuid-Holland vertellen u met veel plezier alles over de diverse soorten kerstbomen. Heeft u dit jaar geen zin in gedoe met uitgevallen naalden of wilt u meerdere jaren kunnen genieten van uw boom? Koop dan een kunstkerstboom. U koopt bij ons topkwaliteit kunstkerstbomen in verschillende kleuren. Sommige bomen zijn al versierd met verlichting en/of slingers.

Kerstbomen kopen in Zuid-Holland

Online kerstbomen kopen

Een groot deel van ons kerstassortiment is nu ook online te vinden en direct te bestellen, ook onze kunstkerstbomen. 

Ook voor de verlichting en versiering voor uw kerstboom nabij Zuid-Holland

Bij kerstbomen horen natuurlijk ook lichtjes en decoraties. In ons tuincentrum bij Zuid-Holland vindt u dit in overvloed. Wat dacht u van clusterverlichting of kaarsjes? Maar wij hebben nog meer! Bekijk snel ons assortiment voor kerst:

Kom in de kerstsfeer met kerstartikelen van tuincentrum Kolbach in Rijswijk.

Kom voor kerstbomen langs op de kerstmarkt van Kolbach dichtbij Zuid-Holland

In de aanloop naar Kerst toveren wij ons tuincentrum om in een waar kerstparadijs met een prachtige kerstshow. Hier kunt u inspiratie opdoen om uw huis dit jaar op een originele manier te versieren. Vooral onze kerstdorpen zijn de moeite waard om eens te bekijken. We hebben een groot assortiment kersthuisjes van verschillende topmerken, zoals Lemax, Luville Efteling, Dickensville elfstedentocht en My Village. Kom gezellig langs in het tuincentrum!