Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstshow tuincentrum Brabant

Wilt u een kersthow bezoeken in een tuincentrum in Brabant? Kom dan naar Tuincentrum Kolbach in Rijswijk! In de decembermaand probeert u natuurlijk helemaal in de kerststemming te komen. En waar kunt u dat beter doen dan bij een prachtige en sfeervolle kerstshow in een tuincentrum? Daarom bent u van harte welkom in Kolbach’s Kerstland! Kolbach is een prachtig tuincentrum in de provincie Brabant en heeft tijdens de kerstshow de grootste Lemax en Dickensville collectie uit de regio uitgestald.

Bezoek de mooiste kerstshow in ons tuincentrum in Brabant

De laatste paar maanden van het jaar staat ons tuincentrum volledig in het teken van de feestdagen. We toveren ons tuincentrum in Brabant om tot een kerstparadijs en bouwen een prachtige kerstshow op vol met:

Naast dat u uw huis in Brabant kunt vullen met alle prachtige kerstdecoraties, kunt u ook uw eigen kerstdorp bouwen! Wij hebben een ongekend assortiment kersthuisjespoppetjesboompjes, hekjes en andere artikelen om een prachtig kerstdorp te maken. In ons tuincentrum hebben wij ook het Efteling huisjesassortiment. Om uw dorp helemaal af te maken verkopen we ook mos en poedersneeuw. Natuurlijk zijn er verschillende leuke dingen te doen. Houd onze website en facebookpagina in de gaten!

Kerstshow Brabant | Tuincentrum Kolbach

Ook een online kerstshow van Tuincentrum Kolbach

Geen zin in al die drukte? Shop onze prachtige kerstversiering dan gewoon online! We hebben een uitgebreide webshop waar u kerstversiering, kerstverlichting, kersthuisjes, kaarsen, kerstgroen en kunstkerstbomen kunt kopen. Als u besluit om ons tuincentrum online te bezoeken mist u natuurlijk  wel de gezelligheid van de leukste kersthow van Brabant!

Inspiratie opdoen tijdens de kerstshow van Tuincentrum Kolbach in Brabant

Kom snel eens langs bij de prachtige kerstshow van ons tuincentrum in Brabant. Doe inspiratie op en zoek mooie decoraties uit om uw huis helemaal Kerst klaar te maken. Vooral voor kersthuisjes bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen topmerken, zoals Lemax, Luville Efteling, Dickensville elfstedentocht en My Village. In onze displays ziet u leuke voorbeelden van combinaties die u kunt maken. Maak er een bijzondere Kerst van met onze prachtige kerstversiering. Wij zien u graag bij onze kerstshow en namens het team van Tuincentrum Kolbach in Brabant wensen wij u fijne feestdagen!