Kerstshow tuincentrum Brabant

Wilt u een kersthow bezoeken in een tuincentrum in Brabant? Kom dan naar tuincentrum Kolbach gevestigd in Rijswijk! In de decembermaand probeert u natuurlijk helemaal in de kerststemming te komen. En waar kunt u dat beter doen dan bij een prachtige en sfeervolle kerstshow in een tuincentrum? Daarom bent u van harte welkom in Kolbach’s Kerstland! Kolbach is een prachtig tuincentrum in de provincie Brabant en heeft tijdens de kerstshow de grootste Lemax en Dickensville collectie uit de regio uitgestald.

Bezoek de mooiste kersthow in ons tuincentrum te Brabant

De laatste paar maanden van het jaar staat ons tuincentrum tijdens de kerstshow vol met:

Naast dat u uw huis in Brabant kunt vullen met alle prachtige kerstdecoraties, kunt u ook uw eigen kerstdorp bouwen! Wij hebben een ongekend assortiment kersthuisjes, poppetjes, boompjes, hekjes en andere artikelen om een prachtig kerstdorp te maken. In ons tuincentrum hebben wij ook het Efteling huisjes assortiment. Om uw dorp helemaal af te maken verkopen wij ook mos en poedersneeuw.

Tuincentrum in Brabant bezoeken

Kom snel eens langs bij de prachtige kerstshow van ons tuincentrum in Brabant. Doe inspiratie op en zoek mooie decoraties uit om uw huis helemaal kerst klaar te maken. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij zien u graag bij onze kerstshow en namens het team van tuincentrum Kolbach uit Brabant wensen wij u fijne feestdagen!

Bekijk deze producten ook eens: