Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kwekerij Kolbach

Wist je dat wij tegenwoordig ook zelf planten kweken? Jawel, tuincentrum Kolbach is begonnen met een eigen plantenkwekerij! Dat is niet alleen heel leuk voor ons, maar is ook voor jou erg goed nieuws. Door het heft in eigen hand te nemen en zelf een kwekerij te beginnen, hebben wij zelf de controle over het productie- en groeiproces. We kunnen ons groen zorgvuldig verzorgen en zo dus de beste kwaliteit beplanting waarborgen. Uiteraard willen we onze consument de best mogelijke prijs bieden.

Zicht op het gehele groeiproces

Een eigen kwekerij is perfect om verschillende soorten planten te herbergen. Kwekerij Kolbach wil zo een gevarieerde harmonie van verschillende planten te behouden. Op dit moment houden we ons nog met name bezig met een kleine partij tuinplanten. Je kunt er echter vanuit gaan dat onze kwekerij meer en meer zal groeien. Dit betekent dat we op den duur steeds meer eigen tuinplanten daadwerkelijk in ons tuincentrum te Rijswijk (Noord-Brabant) aan jou als consument kunnen verkopen. We proberen uiteraard een zo mooi en bijzonder mogelijke selectie samen te stellen. Kom je snel langs om onze selectie te bekijken?

Openingstijden & contact

De mooiste tuinplanten komen van kwekerij Kolbach!

Onze eigen selectie tuinplanten

Alle planten op onze kwekerij worden uiteraard met extra veel Brabantse liefde verzorgd. Wij geven ons groen de perfecte groeiomstandigheden, rekening houdend met temperatuur, waterbehoefte en lichtintensiteit. Het fijne is dat we zelf in de hand hebben welke planten we willen kweken en uiteindelijk willen verkopen. Hier kunnen in de toekomst dus zeker wat bijzondere of lastig te krijgen planten tussen zitten.

Blijf op de hoogte

Ons doel is jou een verscheidenheid aan prachtige planten te bieden; van vlinderlokkende zonaanbidders tot schaduwlievende zomerbloeiers. Houd onze berichtgeving op Instagram of Facebook in de gaten. We houden je graag op de hoogte van onze kweek. De groenspecialisten van Kolbach geven daarnaast graag advies over de bijzonderheden, standplaats en verzorging van onze planten.

Meer over onze tuinplanten