Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dierenwinkel Oosterhout

Bent u op zoek naar een dierenwinkel nabij Oosterhout? Dan bent u bij Tuincentrum Kolbach aan het juiste adres! Wij hebben alles voor uw lieve huisdier. Zowel basisbehoeften, als voeding, als producten om uw huisdier mee te verwennen. Ontdek ons uitgebreide assortiment !

Alles voor uw huisdier bij de dierenwinkel van Kolbach in de buurt van Oosterhout

Bij Tuincentrum Kolbach nabij Oosterhout vindt u niet alleen alles voor huis & tuin, maar ook een uitgebreide dierenwinkel. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw huisdier gezond en gelukkig te houden. Voeding, voederbakjes, speeltjes, vogelhuisjes en verzorgingsproducten; bij ons vindt u het allemaal. Klik hieronder op uw huisdier en ontdek wat wij te bieden hebben:

Vergeet uw huisdier niet af en toe te verwennen met een heerlijke snack of een leuk speeltje.

Online petshop van Kolbach dichtbij Oosterhout

Wij snappen dat u het misschien veel gedoe vindt om elke keer naar ons tuincentrum te komen voor zakken dierenvoeding. Daarom heeft onze online dierenwinkel nu ook zijn deuren voor u geopend! Vergelijk de verschillende soorten dierenvoeding in één oogopslag en laat u leiden door beoordelingen van andere baasjes. Naast dierenvoeding vindt u in onze online dierenwinkel nog meer producten voor uw lieve huisdier, zoals medicijnen & voedingssupplementen, snacks, hooi & zaagsel en verzorgingsproducten. Het is altijd gezellig in ons tuincentrum dichtbij Oosterhout, dus breng ons gerust een bezoekje om de producten in het echt te bekijken. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Natuurvogels & Insecten bij onze dierenwinkel nabij Oosterhout

Bij de dierenwinkel van Tuincentrum Kolbach dichtbij Oosterhout denken wij niet alleen aan uw huisdieren, maar ook aan natuurvogels en insecten. Deze hebben onze hulp namelijk nodig! Daarom koopt u bij ons insectenhuizen, vlinderkasten en verschillende soorten vogelhuisjes, vogelvoeding en nestkasten. Het aantrekken van diverse diersoorten maakt uw tuin levendig. Kom de mogelijkheden bekijken in ons tuincentrum of bestel de producten online!