Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

De Kolbach kerstshow 2021 in foto’s

Kerstshow 2021 - Tuincentrum Kolbach Rijswijk (Noord-Brabant)Heb jij al een kijkje genomen op de kerstafdeling van tuincentrum Kolbach? Nee? Dan wordt het toch wel tijd om dat gauw eens te doen! Wie zijn huis en tuin immers vroeg onderdompelt in hogere kerstsferen, gaat gelukkiger richting het einde van het jaar. Laat je in onze kerstshow van 2021 inspireren door prachtig versierde kerstbomen en alle mooie opgemaakte tafels, geheel volgens de laatste kersttrends! Wie vroeg is heeft eerste keus en daardoor een stuk minder kerststress. In dit blog geven je graag vast een kijkje op onze kerstafdeling. Wedden dat je heel binnenkort een kijkje wilt komen nemen…

Online kerstartikelen shoppenNiet van echt te onderscheiden

Als je al voor de komst van de Goedheiligman je kerstboom op wilt tuigen, zit er maar één ding op: het aanschaffen van een kunstkerstboom! Gelukkig heb je bij tuincentrum Kolbach in Rijswijk (Noord-Brabant) keus zat! We hebben kunstbomen in verschillende kleuren, groottes en prijscategorieën. Ook zijn er bomen met een speels sneeuweffect of geïntegreerde verlichting. Sfeervol én gemakkelijk! Heb je geen tijd om onze winkel te bezoeken? Geen zorgen! Onze webshop staat bomvol bomen waarmee je je woning direct naar een kerstiger niveau tilt. Eerlijk is eerlijk; een kerstboom is toch echt de hoofdrolspeler in jouw kerstverhaal. Wacht dus niet te lang en bestel snel jouw kunstkerstboom.

Kunstkerstbomen online kopen

 

Kerstshow 2021 - Tuincentrum Kolbach Rijswijk (Noord-Brabant)

De ballen!

Je hebt een prachtige kunstkerstboom weten te scoren, hoera! Alleen ben je er dan natuurlijk nog niet. Lampjes, slingers en een aantal trendy kersthangers of kerstballen maken van jouw boom pas écht een feestje. Dit jaar hebben we weer enorm veel verschillende kerstballen in ons assortiment. Van kleurrijke hangers in grappige vormen tot klassieke, glazen ballen met een vintage touch. Wij zijn nog steeds erg fan van de gouden kersthanger. Je hebt ‘m uiteraard in de vorm van een bal, maar ook in alle andere mogelijke verschijningsvormen. Leuk te combineren met andere kleuren! In onze webshop vind je met behulp van de filters eenvoudig de kleur kerstbal waar jij jouw boom mee gaat versieren.

Kerstballen online kopenMaak jouw kerstdorp compleet

Heb je al eens van het merk Lemax gehoord? Dit merk is min of meer de koploper als het op kerstdorpen en kersthuisjes aankomt. Verscheidene geanimeerde taferelen wekken jouw kerstdorp tot leven. Ook verkopen we de kersthuisjes van Luville, waarmee je een heus Efteling Sprookjesbos kunt maken. Als echte schaatsfan wil je natuurlijk ook de Elfstedentocht huisjes van Dickensville in huis halen. Je leest het, keuze alom! Als je wat inspiratie voor je eigen kerstdorp nodig hebt, kun je natuurlijk altijd een bezoekje aan ons tuincentrum in Rijswijk brengen. Ook kersthuisjes kun je uiteraard in onze webshop vinden. We bezorgen in de regio al gratis bij een besteding van minimaal 25,- euro!

Kersthuisjes online kopen

 

Kerstshow 2021 - Tuincentrum Kolbach Rijswijk (Noord-Brabant)

Shop jouw kerstgeluk bij tuincentrum Kolbach

Kerstartikelen koop je dus op de (online) kerstafdeling van tuincentrum Kolbach! We hebben ook dit jaar de trends weer op de voet gevolgd, waardoor er altijd wel een aantal items is waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Kom langs of shop eenvoudig in onze webshop! Onze medewerkers staat voor allerhande tips en advies voor je klaar. Ho ho hopelijk tot snel!

Meer over onze kersttrends

Tags: