Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

De kerstshow 2021 van tuincentrum Kolbach: een voorproefje

De kerstshow 2021 van tuincentrum Kolbach: een voorproefje

Zoals je van ons gewend bent, toveren we tuincentrum Kolbach in de aanloop naar kerst om tot een sprankelend kerstparadijs. We zijn momenteel druk bezig met de opbouw van onze kerstshow en we kunnen vast één ding verklappen… Het wordt weer spectaculair! Om je vast een klein voorproefje te geven, gaan we in dit blog een tipje van de sluier oplichten wat betreft de kersttrends voor dit jaar.

Update 1-11-2021: onze kerstshow is geopend! We nodigen je van harte uit op onze fonkelende kerstafdeling...

Online kerstartikelen shoppenZilver maakt een comeback

Op onze fonkelende kerstshow zal je ook dit jaar weer de meest fijne kerstartikelen vinden. We richten onze winkel overzichtelijk, maar ook erg inspirerend in. Zo kun jij jouw woning straks van top tot teen onderdompelen in kerstige sferen. Van tijdloze kerstballen tot trendy kerstaccessoires en van knappe kunstkerstbomen tot schitterende kerstverlichting: houd onze socials in de gaten wat betreft de opening, want je mag straks he-le-maal los! Lichte, maar luxe glimmertjes gaan je dit jaar onder andere verrassen. Waar goud het vorig jaar overduidelijk won van zilver, gaat deze laatste voor een heuse comeback. Gouden ballen, hangers, slingers en andere accessoires zal je zeker nog blijven zien, maar er is ook ruimte voor kleuren die een meer subtiele en ingetogen uitstraling hebben – zolang ze maar shinen!

Een beetje liefde

We kunnen allemaal wel een beetje liefde gebruiken, toch? Zeker na dit spannende coronajaar is het belangrijk dat we een beetje voor elkaar zorgen. Dit hebben we in een liefdevol kerstthema weten om te toveren. Denk hierbij aan veel harten, handwerk en items met een brocante randje. Het kleurenpalet bestaat onder andere uit rode, roze, witte, bruine en zilveren tinten. Een lekker zoet thema voor de echte romanticus! Ben je net wat stoerder van aard? Voeg er dan wat rauwe materialen en een stoere blauwe of groene kleur aan toe. Zo maak je jouw kerstpaleis helemaal persoonlijk.

De klassieker

Uiteraard zullen de drie kleuren die het meest verwant aan kerst zijn ook niet ontbreken. Groen, rood en wit zijn immers onlosmakelijk aan kerst verbonden en dat zal ook zeker zo blijven. Je krijgt immers meteen dat warme, nostalgische gevoel bij het zien van deze tinten. Ook de karakteristieke rendieren en kerstmannen zie je uiteraard terug – al doen we het dit jaar nét een tikkertje anders. Voeg er bijvoorbeeld een complementaire tint als saliegroen of amberoranje aan toe voor een prikkelend geheel. Sowieso zijn deze kleuren komende kerst graag geziene gasten. Ook een gouden randje misstaat hier absoluut niet. Goud staat immers weer gelijk aan feest en luxe. Win win! Ook opvallend? De vintage touch zie je dit jaar veel terug. Mix & match oud en nieuw voor een opvallend geheel.

Bezoek de kerstshow 2021 van tuincentrum Kolbach

Begint het te kriebelen? Logisch! Ook wij kunnen niet wachten tot we je mogen verwelkomen op onze kerstshow. We zijn nog even druk met alle voorbereidingen, maar het ziet ernaar uit dat we je snel met wat christmas joy mogen verblijden. Volg ons op Instagram en Facebook, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ho ho hopelijk tot snel!

Kom langs!

Tags: