Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kerstshow 2020 bij Kolbach

Kerstshow 2020 bij Kolbach

Kerst begint bij Kolbach! En dat is niet voor niks: ook dit jaar is onze kerstshow een groots sprankelend spektakel. Uiteraard brengen wij u niet alleen de laatste trends op het gebied van kerst, maar ook een comfortabele en veilige shopomgeving. Onze kerstshow is ruim opgezet waardoor u eenvoudig op afstand van andere klanten blijft. Dat wordt onbezorgd genieten van alle kerstdecoratie! Neemt u wel vooraf de maatregelen die wij treffen door? Zo houden we Corona samen buiten de deur. Liever online shoppen? Neem een kijkje in onze webshop!

Hipper dan hip

Elk jaar zijn er uiteraard weer andere trends en dus kan meedoen met die trends nogal een opgave zijn. U hoeft echter niet elk jaar een compleet nieuwe inboedel aan te schaffen. Met een aantal toevoegingen wordt uw kersthuis helemaal van nu. Ook kunt u alle trends eenvoudig aanpassen aan uw eigen smaak en woonstijl. Kolbach biedt u kunstkerstbomen, kerstverlichting en kerstballen die elk jaar hipper dan hip zijn!

Kerstdecoratie kopen | Tuincentrum Kolbach

Kersttrends 2020

Omdat we dit jaar met z'n allen meer tijd thuis doorbrengen, mag het huis éxtra feestelijk worden aangekleed. Wees er dus snel bij en zorg dat uw huis er piek(!)fijn uitziet. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat kerstversiering zorgt voor een gelukkiger huishouden. Laten we dat eens testen! Kom langs bij Kolbach om te zien wat de laatste trends zijn op het gebied van kerstdecoratie. Wij kunnen u vast een aantal tipjes van de sluier oplichten.

  1. Zachte tinten voor een romantische uitstraling: bent u een echte romanticus en dol op een sprookjesachtig gevoel? Dan kunt u uw hart ophalen. Denk aan pastellen, droogbloemen en vergrijsde tinten. Ook mag een glimmertje her en der niet ontbreken. Deze trend is perfect voor de landelijke en romantische types onder ons. Combineer de natuur met allerlei groene en roze tinten. Vergeet ook niet de veelzijdige kerstballen van het merk Kurt S. Adler te bekijken.
     
  2. Klassieke kerst: als u aan kerst denkt, denkt u waarschijnlijk voornamelijk aan de kleur rood. Uiteraard is het pas echt kerst als daar wat groen en wit bij komt kijken. Met deze traditionele trend slaat u nooit de plank mis. Kleuren als ossenbloedrood, kerstboomgroen en winters wit zijn niet alleen heel feestelijk, ze geven ook een luxe gevoel af. Voeg hier een kerstdorp, een rendier en een kerstman aan toe en het is op en top kerst.
     
  3. White christmas: ook hebben we dit jaar een groot aantal witte accessoires. Met witte kerstballen zet u een ijzige, doch warme sfeer neer. U waant zich in een winterwonderland! Combineer het wit met vergrijsde blauw-, roze- of groentinten voor een extra sfeervol geheel. Zeker in combinatie met zilveren accessoires is deze trend naast rustgevend ook heel feestelijk! Een natuurlijk gevoel staat centraal.
     
  4. Een goud randje: er was een tijd dat velen goud als kitsch bestempelden. Dat is absoluut verleden tijd. Goud mag stralen! We hebben dit jaar veel gouden accessoires die aansluiten bij de glimmende trend die we al langer in interieurland zagen. Goud laat zich prachtig combineren met andere kleuren en heeft van zichzelf al een feestelijke uitstraling. Wat wilt u nog meer?

Kerstdecoratie kopen | Tuincentrum Kolbach

Kerstverlichting kopen: alle trends van 2020

Trends op het gebied van kerstverlichting? Jazeker! Waar u vroeger voornamelijk kaarsverlichting in kerstbomen zag, zijn de mogelijkheden inmiddels eindeloos - en dat niet alleen qua verlichtingssoort. Ook qua kleur is er veel te kiezen en dan hebben we het nog niet eens over de technische ontwikkelingen. In 2020 staat gemak en plezier centraal. Kerstverlichting die gekoppeld is aan een timer of afstandsbediening wordt steeds populairder. Zo kunt u gemakkelijk instellen wanneer u wilt dat de kerstverlichting aan of uit gaat. Dat is niet alleen een fantastische gadget, maar het bespaart ook nog eens energiekosten. Ook is er verlichting die met een app op de telefoon 'bestuurd' kan worden. Niet alleen de felheid, maar ook de kleur of het ritme kan worden aangepast aan uw wensen. Of u nu binnen of buiten aan de slag wilt met verlichting, er is op alle fronten genoeg te kiezen: van ijspegelverlichting tot lichtfiguren en van clusterverlichting tot lichtgevende takken.

Kerstdecoratie kopen | Tuincentrum Kolbach

Alle kersttrends 2020

Wilt u alle kersttrends van dit jaar bekijken? Kom dan naar Tuincentrum Kolbach. Wij hebben een grote selectie aan kerstdecoratie waar u gegarandeerd blij van zult worden. Kom veilig winkelen en kijk uw ogen uit!