Vandaag geopend van 09:30 t/m 17:00

3 Barbecues Voor Een Onvergetelijke Zomer

3 Barbecues Voor Een Onvergetelijke Zomer

Een heerlijke barbecue is natuurlijk ideaal voor iedereen die van lekker eten houdt. U vindt in ons tuincentrum diverse barbecues: van elektrische barbecues tot aan houtskoolbarbecues, er is voor iedereen iets te vinden! Bij Tuincentrum Kolbach vindt u verschillende merken barbecues. Wellicht heeft u een merk dat u favoriet is of heeft u nog geen voorkeur. In ons tuincentrum kunnen wij u alles vertellen over de verschillende merken en hun barbecues. De volgende merken vindt u sowieso in ons assortiment barbecues: Weber, Sunset en Own living.

1. WEBER DELUXE PERFOMER PREMIUM GBS Ø 57 CM ZWART

Top merk Weber heeft talloze barbecues, zo ook deze prachtige houtskool barbecue! U krijgt bij deze authentieke houtskoolbarbecue de heerlijke rooksmaak maar dan met extra gemak én comfort! Deze Weber deluxe performer barbecue heeft een extra groot werkblad en de ideale werkhoogte. Ook niet geheel onbelangrijk: met speciale gasontsteking voor het snel aansteken van de briketten. 

Inclusief:

 • Inclusief roestvrijstalen Gourmet BBQ System grillrooster en Gourmet BBQ System Sear Grate
 • Dekselgreep met hitteschild: voor een veilig gebruik van de barbecue
 • Thermometer in het deksel: voor permanente temperatuurcontrole
 • Ventilatierooster voor eenvoudige temperatuurregeling
 • Afneembare LCD 'back-lit' kookwekker
 • Brikettenvoorraadhouder: zijdelings scharnierend
 • Touch-N-Go gasontstekingssysteem: hiermee kunt u de briketten met één druk op de knop aansteken

2. WEBER Q2400 + ONDERSTEL + WERKBLADEN DARK GREY

De Q2400 van Weber is een elektrische barbecue die gegarandeerd net zo'n heerlijke barbecuesmaak heeft als een houtskoolbarbecue! Hoe fijn is dat? 

Inclusief:

 • Standaard inklapbaar onderstel: los als accessoire verkrijgbaar
 • Hogere deksel dan de Q 1400: ook geschikt voor grotere gerechten
 • Aluminium warmtereflector: zorgt voor een optimale warmtereflectie op de gerechten
 • 53% groter kookoppervlak dan de Q 1400
 • Luxe rolwagen met twee werkbladen, gereedschapshaken en praktisch afdekscherm

 

3. TEDDY-Q SMALL GRIJS 15 INCH

Op nummer drie vindt u onze Teddy-Q van Own Living, is het geen plaatje? Dit is een kamado barbecue, en eigenlijk is het koken met de Teddy-Q niet met het reguliere barbecueën te vergelijken. Deze kamado heeft alles wat u bij een reguliere barbecue verwacht én dan nog meer. Zo zijn er 3 soorten warmteoverbrenging beschikbaar: stralings-, contact- en convectiewarmte. Doordat deze barbecue gemaakt is van hoogwaardig keramiek, wordt de warmte nog langer vast gehouden. Dit is ideaal voor de 'Slow Cooking' techniek. De temperatuur is eenvoudig te regelen met de luchtinlaat aan de voet en de luchtuitlaat in de deksel van de kamado. Deze barbecue is geschikt om vlees te bakken, maar ook voor roken, pizza's en slow cooking... de Teddy-Q kan het allemaal!

 

 

 

 

Genoeg inspiratie in het tuincentrum

Kom gezellig inspiratie opdoen in het tuincentrum of shop online! Laat u adviseren door onze werknemers en geniet zomers lang van heerlijke barbecues!