Vandaag geopend van 09:30 t/m 17:00

Kersttrends 2019

Kersttrends 2019

De zomer is voorbij en dat betekent dat kerst sneller komt dan verwacht. Of u nu een compleet nieuwe kerstlook wil dit jaar of alleen op zoek bent naar een paar nieuwe kerstballen, Tuincentrum Kolbach wordt langzaamaan weer omgetoverd tot kerstparadijs. Ieder jaar zijn er natuurlijk weer andere trends, maar meegaan met de trends blijft soms lastig. Kerstbomen, kerstballen en kerstverlichting kopen kan nog weleens prijzig zijn. Tuincentrum Kolbach biedt u kerstbomen en kerstballen die ieder jaar meegaan met alle kersttrends.

Kerstverlichting kopen: alle trends van 2019

U zult wellicht niet verwachten dat er trends zijn op het gebied van kerstverlichting, maar niets is minder waar. Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten kerstverlichting; het zal u verbazen! Kerstverlichting die meegaat met de trends is makkelijker dan u denkt. In 2019 staat gemak en plezier centraal. Kerstverlichting die gekoppeld is met een timer of afstandsbediening wordt steeds populairder. Zo kunt u gemakkelijk instellen wanneer u wilt dat de kerstverlichting aan en uit gaat. Zo bespaart u energiekosten en ook kunt u bij sommige kerstverlichting van een afstand de kleuren veranderen! Kerstverlichting kopen in 2019 wordt zo nog leuker. Natuurlijk blijven de klassieke kaars verlichting, ijspegel verlichting en net verlichting ook hartstikke leuk om thuis op te hangen. De kerst moet natuurlijk leuk blijven en niet alles hoeft altijd on-trend te zijn. 

Kersttrends 2019 - Tuincentrum Kolbach Kerstbomen trends 2019

Kerstbomen kopen is voor iedereen anders. De ene persoon koopt ieder jaar een echte kerstboom, terwijl de ander jaren met een kunstboom doet. De trends op het gebied van kerstbomen veranderen natuurlijk jaarlijks. Als u een kunstkerstboom heeft is het lastig om met deze trends mee te gaan; het is natuurlijk zonde om ieder jaar een nieuwe te kopen. Mocht u toch op zoek zijn naar een kerstboom die volledig on-trend is, dan kunt u de volgende trends in uw achterhoofd houden:

  • Meerdere kleine kerstbomen. Woont u niet zo groot? Of heeft u gewoon geen zin in zo een grote kerstboom die de hele kamer inneemt? Dan is het misschien wel wat voor u om voor deze trend te gaan. Deze trend is niet alleen hartstikke leuk, maar ook nog eens makkelijk op te zetten en weer op te ruimen. In meerdere kleine kerstbomen is het namelijk helemaal niet nodig om super veel ballen op te hangen. 

  • Kerstbomen in aparte kleuren. Deze trend is geschikt voor de echte durfal tijdens kerst. Niet iedereen houdt namelijk van een ‘gewone’ groene kerstboom. In 2019 mag en kan alles en kunt u er zelfs voor kiezen om een rode of zelfs roze kerstboom te kopen. 

Alle kersttrends 2019

Wilt u alle kersttrends van dit jaar bekijken? Kom dan naar Tuincentrum Kolbach. Daar kunt u alle kersttrends bekijken die dit jaar hip zijn!