Vandaag zijn wij helaas gesloten

Fruitbomen kopen Brabant

Fruitbomen kopen Brabant

Wilt u een fruitboom kopen in Brabant? Dan bent u bij Tuincentrum Kolbach aan het juiste adres! Wij hebben verschillende fruitbomen in ons assortiment, waarmee u kunt genieten van heerlijk fruit uit eigen tuin. U kunt de fruitbomen (en fruitplanten) zowel vinden in onze webshop, als in ons tuincentrum. Voordat u het weet eet u heerlijke appels en peren uit uw eigen fruitbomen!

Online fruitbomen kopen
 

Wanneer kunnen de fruitbomen geplant worden?

Als het gaat om fruitbomen, dan is de beste periode om deze te planten wanneer de bomen in rust zijn. Van begin november tot eind maart is hiervoor de beste periode. Ook is het van belang om rekening te houden met een goede standplaats. Eigenlijk geven vrijwel alle fruitbomen de voorkeur aan een plek in de zon. Echter zijn er een paar varianten die een half schaduw plek ook goed verdragen, dus voor de zekerheid kunt u dit het beste even navragen in ons tuincentrum. Dan kunnen wij u de nodige informatie geven over de betreffende fruitboom. Ook in de webshop vindt u de betreffende informatie bij iedere fruitboom afzonderlijk, zodat u zeker weet hoe u hier zo veel mogelijk plezier van kunt beleven.

Hoe snoei je een fruitboom?

Een belangrijk onderdeel van een goede verzorging van de fruitboom, is de verzorging. Ook hier geldt eigenlijk dat de richtlijnen per fruitboom variëren, maar over het algemeen geldt dat u hoort te snoeien boven de knoppen. Wanneer u dit zorgvuldig doet kan er geen hout gaan rotten en blijft de kans op ziektes en plagen laag. 

Verschillende soorten fruitbomen en fruitplanten bij Tuincentrum Kolbach

U bent bij ons aan het juiste adres voor een grote verscheidenheid aan fruitbomen en fruitplanten. Zo kunt u denken aan:

Fruitboom kopen bij Tuincentrum Kolbach

Fruitbomen kopen in Brabant bij Tuincentrum Kolbach

Fruitbomen online bestellen kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons tuincentrum, waar wij u tevens kunnen voorzien van advies en informatie over de fruitbomen en fruitplanten. Wij denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen! Bekijk ons online assortiment fruitplanten en fruitbomen, of bezoek ons tuincentrum.