Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Cactus kopen

Cactus kopen

De cactus is de laatste jaren niet meer weg te denken uit het interieur. Bij Tuincentrum Kolbach vindt u ook verschillende soorten en maten van de cactus, waarmee u een mooie hoek kunt creëren in het interieur, gecombineerd met bijvoorbeeld mooie potterie en kaarsjes. Wij hebben cactussen in zowel klein formaat voor op een mooi dienblad, als grotere soorten die een lege hoek in huis kunnen opvullen. 

De verzorging van de cactus

Een cactus is vrijwel de meest gemakkelijke kamerplant op het gebied van verzorging. De cactus neemt namelijk vocht op in de stengels, om te kunnen overleven in droge omstandigheden. Dat betekent dat de cactus heel weinig water nodig heeft. Het kan echter wel voorkomen dat de cactus te lang droog heeft gestaan, dat merkt u wanneer de plant wat gaat verschrompelen. Dan is een scheut water vaak een goed redmiddel om de plant weer op te knappen. Houd rekening met één keer in de week water geven, dan gaat het vaak erg goed met de cactus en zult u hier veel plezier van hebben! 

Cactussen en vetplanten voor een sfeervol arrangement

Wanneer u een mooi arrangement samenstelt van verschillende cactusjes en vetplantjes bij elkaar, is het goed om rekening te houden met de standplaats. Cactussen en vetplanten kunnen namelijk goed tegen warmte, maar op een plek in de zon achter glas kan er snel verbranding optreden. Warmte en licht zijn dus geen probleem, maar kijk uit voor verbranding. Gezien het gemak van de verzorging kunt u de plantjes op verschillende plekken in huis neerzetten en zult u zien hoeveel sfeer dit meteen geeft. Mooie dienbladen met cactusjes en kaarsjes zijn ook altijd erg sfeervol. En wat dacht u van een gezellig cadeau, een klein planten arrangement? 

Cactus kopen Kolbach Rijswijk

Waar kun je de cactus kopen?

De tropische stekelige plant kunt u in verschillende soorten en maten vinden in ons tuincentrum. Op de afdeling met kamerplanten vindt u diverse cactussen en vetplanten die u kunt combineren met sfeervolle potterie. Kom gerust eens langs in ons tuincentrum in Rijswijk en laat u verrassen door de diverse variaties aan cactussen en vetplanten! Klein en groot, met en zonder bloemetjes: u vindt het allemaal bij Tuincentrum Kolbach!

Kom langs in ons tuincentrum