Vandaag geopend van 09:00 t/m 20:00

Valentijnsdag 2019

Valentijnsdag 2019

Het is alweer bijna 14 februari, dat betekent dat Valentijnsdag weer voor de deur staat! Heeft u al een cadeau voor je partner? Kom langs bij de bloemenafdeling in ons tuincentrum en laat u verrassen door ons aanbod! Kies voor de klassieke rode roos of ga voor een speciaal voor u samengesteld boeket. Verras uw partner deze valentijn met een prachtige bos bloemen of kunstbloemen uit de bloemenafdeling van ons tuincentrum. De meest populaire bloemen zijn:

  • Rozen
  • Orchideeën
  • Tulpen

Cadeautip voor Valentijn

Bloemen staan al heel lang symbool voor liefde en romantiek. Op Valentijnsdag is dit niet anders. Vrijwel elke vrouw is hartstikke blij met een mooie bos bloemen. Een bos bloemen is dan ook het populairste valentijnscadeau voor haar.

Populaire bloemen voor haar

Bloemen blijken dus het ultieme cadeau te zijn om te geven voor Valentijnsdag, maar welke bloemen zijn nou het meest populair? Rozen doen het op Valentijnsdag bij vrijwel iedere vrouw goed. Maar wilt u uw partner echt eens verrassen met een uniek boeket op Valentijnsdag? Onze bloemist is gespecialiseerd in het maken van romantische boeketten met het thema Valentijn. Denk hierbij aan luxe boeketten van klein tot groot.

Valentijnsdag 

Heeft u vragen over ons aanbod bloemen? Kom dan gerust langs in ons tuincentrum in Rijswijk, nabij Oosterhout, Waalwijk, Zaltbommel en Gorinchem of neem contact met ons op!