Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Wat te doen tegen wespen?

Bereid je voor op het wespenseizoen met tuincentrum Kolbach!

Het wespenseizoen staat voor de deur en hoewel we bij tuincentrum Kolbach in Rijswijk (Noord-Brabant) groot voorstander zijn van het aantrekken van nuttige insecten naar je tuin, begrijpen we dat wespen niet altijd even welkom zijn. Deze zoemende bezoekers kunnen BBQ-feestjes en rustige middagen in de tuin behoorlijk verstoren. Gelukkig zijn er manieren om je tuin wespvrij te houden, en wij helpen je daar graag bij!

Waarom wespen bestrijden?

Niets is zo vervelend als een middag in de tuin die wordt verpest door opdringerige wespen. Door wespen te bestrijden, kun je ongestoord genieten van je tuin, zonder constant op je hoede te moeten zijn. Dit zorgt voor een ontspannen en plezierige buitenervaring, of je nu een boek leest, dineert met familie of vrienden, of gewoon van de zon geniet. De aanwezigheid van wespen kan echter niet alleen storend zijn, maar ook gevaarlijk voor mensen die allergisch zijn voor wespensteken. Een steek kan pijn veroorzaken en in sommige gevallen ernstige allergische reacties uitlokken. Daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden op het wespenseizoen en maatregelen te nemen om deze indringers te weren.

Bestrijdingsmiddelen

 

Effectieve manieren om wespen te weren

Een van de beste manieren om wespen te bestrijden is door ze te voorkomen. Hier zijn enkele tips om je tuin minder aantrekkelijk te maken voor wespen:

  • Afval: Zorg ervoor dat vuilnisbakken goed afgesloten zijn en ruim etensresten direct op.
  • Zoete geuren: Vermijd het gebruik van zoet geurende parfums en lotions als je van plan bent om buiten te zitten.
  • Voedsel en dranken: Dek voedsel en dranken buiten af om te voorkomen dat wespen worden aangetrokken.

Weg met wespen met de bestrijdingsmiddelen van tuincentrum Kolbach

Wespenvallen zijn een effectieve manier om de aanwezigheid van wespen in je tuin te verminderen. Deze vallen lokken wespen met een zoete geur, waarna ze gevangen worden. Bij tuincentrum Kolbach hebben we verschillende soorten wespenvallen beschikbaar die eenvoudig in gebruik zijn en effectief werken. Voor hardnekkige wespennesten of een grote hoeveelheid wespen, zijn professionele bestrijdingsmiddelen de beste oplossing. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan producten van merken zoals HG, ECOstyle en Protect Home die je kunnen helpen om wespen snel en effectief te bestrijden. Onze producten zijn ontworpen om wespen op een veilige en efficiënte manier te elimineren, zonder de rest van de tuin daarmee tot last te zijn.

Wespen bestrijden doe je met tuincentrum Kolbach!

Tip! Voor degenen die liever natuurlijke methoden gebruiken, zijn er ook diverse milieuvriendelijke opties beschikbaar. Plant bijvoorbeeld geurige kruiden zoals munt, basilicum en lavendel in je tuin. Wespen houden niet van de geur van deze planten en zullen daardoor uit de buurt blijven.

Tuinplanten

 

Wespen verjagen? Kom langs bij tuincentrum Kolbach!

Ben je klaar om je tuin wespvrij te maken en optimaal te genieten van het buitenseizoen? Kom dan langs bij tuincentrum Kolbach in Rijswijk (Noord-Brabant) of bezoek onze webshop. We hebben een breed scala aan bestrijdingsmiddelen en accessoires om je te helpen bij het bestrijden van wespen. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om je te adviseren over de beste producten en methoden om je tuin wespvrij te houden. Bezoek ons vandaag nog en ontdek ons uitgebreide assortiment aan bestrijdingsmiddelen. Samen zorgen we ervoor dat jouw tuin een plek blijft waar je ongestoord van kunt genieten. Tot snel bij tuincentrum Kolbach!

Openingstijden & contact