Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Kom in actie voor KiKa!

Kom in actie voor KiKa!

Heb je de bijzondere wensvijver bij de ingang van tuincentrum Kolbach al gespot? Kom samen met ons in actie en lever een waardevolle bijdrage aan de missie van KiKa: ieder kind kankervrij. Steun KiKa in hun onderzoek naar kinderkanker met een donatie in onze wensvijver.

Een grote of kleine bijdrage

Bij tuincentrum Kolbach schittert dit seizoen niet alleen de kerstverlichting, maar ook de bijzondere wensvijver aan de ingang trekt alle aandacht. Hier roept het tuincentrum op om samen in actie te komen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de missie van KiKa. In plaats van alleen te genieten van de prachtige kerstsfeer, nodigen we jou uit om met ons mee te doen aan dit bijzondere initiatief. Jouw steun kan een wereld van verschil maken voor kinderen die vechten tegen kanker. Hoe? Simpelweg door een donatie te doen in onze wensvijver bij de ingang. Hiermee steun je KiKa in hun baanbrekende onderzoek naar kinderkanker. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Online doneren is ook mogelijk. Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan een betere toekomst voor deze moedige kinderen.

Een lichtpuntje in donkere dagen

Rond de kerst maken we bekend hoeveel we met z'n allen hebben opgehaald. Een gemeenschappelijke inspanning die niet alleen de feestdagen opvrolijkt, maar ook hoop en steun biedt aan de families die door deze uitdagingen gaan. Laten we samen een lichtpuntje zijn voor hen die het nodig hebben. Samen maken we het verschil voor KiKa en streven we naar een toekomst waarin geen enkel kind meer hoeft te vechten tegen kanker. Kom langs bij tuincentrum Kolbach in Rijswijk (Noord-Brabant)!

Online doneren