Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Leuk voor jong en oud: Disney bloempotten

Dsiney bloempotten koop je bij tuincentrum Rebel!

We hebben weer wat leuks binnen: Disney bloempotten! De vrolijke potjes zijn er met allerlei leuke designs en in meerdere formaten. Perfect om je nieuwe kamerplant in te laten stralen! De aardewerk bloempotten zijn een geweldig mooi cadeau voor iedere Disney fan, maar zijn bijvoorbeeld ook leuk voor op de kinderkamer. Bezoek tuincentrum Kolbach in Rijswijk (Noord-Brabant) om de binnenpotten en kamerplanten in het echt te bekijken. Er is voor iedereen een leuke combinatie!

Disney magie bij jou thuis

Wie is er niet opgegroeid met de films van Disney? Misschien ben je nog steeds wel fan van de nieuwste Disney animaties of ga je het liefst elk jaar wel een keer naar Disneyland Paris. Hoe dan ook, Mickey Mouse, Winnie the Pooh en Bambi zullen iedereen een warm en nostalgisch gevoel geven. Waarom zou je jezelf niet dat vrolijke gevoel gunnen? De unieke ontwerpen zijn helemaal van nu en een leuke toevoeging aan elke ruimte. De woonkamer, slaapkamer, hal of keuken; ze worden allen blij van een beetje Disney magie!

Let op: de bloempotten zijn geschikt voor binnen, maar niet voor buiten.

Bloempotten

 

Verras je kind(eren)!

We noemden al even dat het bijzonder leuk is om zo’n pot met Minnie, Anna en Elsa of Stitch op de kamer van je kleine neer te zetten. Kom samen met het gezin naar ons tuincentrum en laat jouw kinderen hun favoriet kiezen. We hebben potten met allerlei prints in verschillende kleuren, dus voor zowel jongens als meisjes zit er absoluut wat tussen. Je kunt je kinderen dan op een vrolijke manier kennis laten maken met groen. Je leert ze hun planten met liefde te verzorgen, een skill die ze later in het leven zeker nog in kunnen zetten.

Disney bloempotten koop je bij tuincentrum Kolbach!

Maak er een potje van

De bloempotten zijn stuk voor stuk fijn geprijsd, zo tussen de 5 en 12 euro. Zo hoeft het toevoegen van een aantal knappe kamerplanten echt geen dure bedoening te worden. Mix en match de potten die je een lach op je gezicht bezorgen en creëer een gezellig groepje groen. Ben je bekend met de ‘regel van 3’? Dit houdt in dat je hersenen oneven aantallen beter onthouden, maar ook prettiger en aantrekkelijk vinden om te aanschouwen. Shop dus niet 1, maar 3 leuke pot-plantcombinaties!

Kamerplanten

 

De voordelen van geglazuurd aardewerk

De Disney potten zijn gemaakt van aardewerk en voorzien van een glazuurlaag. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Glazuur zorgt voor een afsluitend laagje op de pot, waardoor het minder snel aangetast wordt door bacteriën en schimmels.
  • Dit maakt de pot waterdicht, zodat planten niet uitdrogen.
  • Glazuur beschermt daarnaast de pot tegen beschadiging door bijvoorbeeld zonlicht.
  • De pot kan eenvoudig worden schoongemaakt met water en zeep.

Disney bloempotten en kamerplanten koop je bij tuincentrum Kolbach

Kom langs bij tuincentrum Kolbach in Rijswijk om onze fantastische collectie bloempotten en kamerplanten te bekijken. Onze medewerkers helpen je graag bij de zoektocht naar de perfecte plant voor jouw Disney pot. Ze geven je daarnaast graag een aantal verzorgingstips zodat je lang van je nieuwe groene vriend kunt genieten. OP = OP, dus zien we je snel?

Contact & openingstijden