Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Nieuw van Bolsius: de navulbare CleanLight geurkaars

Nieuw van Bolsius: de navulbare CleanLight geurkaars

Is jouw woning toe aan een fonkelende sfeermaker of zoek je het perfecte cadeau voor iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken? Met de kaarsen van Bolsius weet je zeker dat je een schitterend item in huis haalt. Naast de welbekende stompkaarsen en heerlijke geurkaarsen heeft Bolsius nu een nieuw product op de markt gebracht: de CleanLight. Leer meer over deze nieuwste innovatie op het gebied van geurkaarsen.

Kaarsen & geuren

 

Wat maakt de CleanLight bijzonder?

De Bolsius CleanLight is een navulbare geurkaars die ontzettend lang meegaat. Je hebt tot wel 20 uur plezier van de kaars. Dat zijn heel wat gezellige avonden met vrienden, familie, je partner of gewoon jezelf! De hervulbare kaarshouder zorgt ervoor dat je, zelfs nadat deze 20 uur voorbij zijn, je volop van een kaars kunt genieten. Je vult de stijlvolle houder met een geurkaars in één van de vier heerlijke geurcombinaties en je bent weer klaar voor een avondje gezelligheid. Het dubbelwandige glas van de houder garandeert een geurbeleving die je keer op keer overweldigt.  

Wist je dat… de houder gemaakt is van borosilicaatglas? Dit type glas is handgeblazen en kan tegen zeer hoge temperaturen. Ook kan de kaarsenhouder wel tegen een stootje en heeft ‘ie een zeer lange levensduur.

Milieuvriendelijke kaars

Wat ook het benoemen waard is, is dat de kaarsen in zijn geheel opbranden. Er blijven geen waxresten achter op het groene glas, vandaar dat deze kaars de CleanLight is genoemd. Dit betekent dan ook dat er helemaal geen verspilling optreedt. De kaarsen zijn gemaakt van een natuurlijke vegan wax en bevatten geen palmolie. Ook leuk: De verpakking van de CleanLight is 100% recyclebaar en gemaakt zonder plastic. Dubbel zo fijn voor het milieu!

Wonen

 

Bolsius CleanLight geurkaars | Tuincentrum Kolbach

De vier geursensaties van de Bolsius CleanLight

We bevelen zeker aan om eens te ontdekken welke geur het beste bij jouw smaak past. We hebben vier heerlijke scents die zeker het proberen waard zijn:

  1. Gardenia & Fig: je herkent deze kaars aan de exotische geur van bloemen, zoete vijg en een vleugje musk. Op vakantie in eigen huiskamer dus!
  2. Cedarwood & Vetiver: dit parfum is wat ‘donkerder’ dan de vorige. Het hout en de vanille maken het tot een sensuele en mystieke geur.
  3. Grapefruit & Ginger: hier krijg je energie van! De fris en fruitige geur van citroen, grapefruit, gember en eucalyptus wekt je stemming ontzettend op.
  4. Cypress & Amber: van deze geur kom je absoluut tot rust. Cipres en tonen van sandelhout en amber maken dit parfum tot een zeer serene.

Welke is jouw favoriet? Kom langs bij tuincentrum Kolbach in Rijswijk (N-br) om deze, maar ook al onze andere Bolsius kaarsen te ontdekken. Ze zijn er in allerlei soorten, maten, vormen en kleuren. Met behulp van een aantal kaarsen kom jij de donkerste dagen van het jaar helemaal trendy en sfeervol door. Tot snel bij Kolbach!

Openingstijden & contact