Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

5x verrassende cadeaus voor Valentijnsdag

Het is februari; de kortste, maar ook meest romantische maand van het jaar. Op 14 februari is het immers Valentijnsdag! Heb je een oogje op een collega, voel je vlinders voor de buurman of heb je de allerleukste vriend of vriendin al aan de haak geslagen? Verras diegene met een mooi geschenk. Bij tuincentrum Kolbach in Rijswijk vind je ook dit jaar weer de allerleukste grote en kleine cadeaus. Shop jouw favorieten online of in onze winkel. Zie je door onze planten het bos niet meer? We geven je graag een aantal Valentijnsdag cadeautips. Hier is onze top 5!

1. Dat verdient een bloemetje

Het is een klassieker, want een prachtig boeket blijft leuk om te geven of te krijgen. Geef je jouw (geheime) liefde dit jaar een tijdloze bos rozen of ga je voor een trendy plukboeket? Onze bloemisten zorgen er sowieso voor dat je met een prachtige bos naar huis gaat. Kom langs of maak het jezelf gemakkelijk en bestel een mooi boeket in onze webshop. Vergeet je trouwens ook jezelf niet te verwennen? Zelfliefde is immers het allerbelangrijkst. Koop een mooie bos en een bijpassende vaas om jezelf eens goed in het zonnetje te zetten.

Bloemen bestellen2. Een kussen om te kussen

Als je op iemand verliefd bent, wil je diegene het liefst de hele dag kussen. Er is dan ook geen toepasselijker cadeau dan een kussen! Het is een origineel, maar ook een heel stijlvol presentje. Het interieur fleurt er immers ook van op. Zeker in de wintermaanden is het een welkome verrassing om wat zachtheid en warmte in huis toe te voegen. Win win! Kies een kussen in de favoriete kleur van je liefde en geef ‘m een surprise om te kussen…

Kussens bestellen3. De anthurium: een kamerplant in hart en ziel

Voor velen staat de roos symbool voor alles dat met liefde te maken heeft. Het kan echter een stukje origineler: er is immers nóg een rode bloeier die een fantastisch Valentijnsdag cadeau is. De Anthurium is een kamerplant die opvalt door zijn hartvormige bloem. De plant, ook wel bekend als flamingoplant, zal ook de dagen, weken en maanden na 14 februari volop shinen. Dit in tegenstelling tot een bos bloemen… Sowieso is een kamerplant een leuke surprise. Je geeft iemand immers niet alleen een sfeervol woonitem; kamerplanten verhogen de productiviteit, creativiteit en verbeteren de luchtvochtigheid. Wie wil dat nou niet?

Kamerplanten bestellen4. Me-time!

In de drukte van ons hectische bestaan is een momentje voor jezelf een erg groot geschenk. Je favoriete muziek uit de speaker, een mooi boek in de hand en een heerlijk geurende kaars die je hoort knisperen… Klinkt toch als muziek in de oren? Waarom doe je je geheime liefde niet een heerlijke (geur)kaars cadeau? Ze zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten, waardoor er altijd wel een kaars is die past bij de persoonlijke smaak van jouw liefde. Voeg er een mooie set geurstokjes aan toe voor een complete verrassing. We verkopen onder andere de producten van Ashleigh & Burwood, Woodwick en Bolsius in ons (online) tuincentrum.

Kaarsen en geuren bestellen
 

5. Tuinplanten: vlinders

Heb je vlinders in je buik? Dan zijn vlinders natuurlijk een zeer toepasselijk cadeau. We hebben natuurlijk niet een pot vlinders die je kunt kopen, maar we hebben wél planten die komend voorjaar vlinders naar de tuin zullen lokken. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Vlinderstruik (Buddleja davidii)
  • IJzerhard (Verbena bonariensis)
  • Herfstaster (Aster novi-belgii)
  • Rode zonnehoed (Echinacea purpurea)

Doe er een leuk kaartje met uitleg bij en de gelukkige zal versteld staan van dit unieke cadeau!

Tuinplanten kopenValentijnsdag cadeaus kopen bij tuincentrum Kolbach in Rijswijk

Voor de mooiste cadeaus voor jouw Valentijn kom je uiteraard naar tuincentrum Kolbach in Rijswijk. Onze medewerkers zullen je met liefde adviseren over een passend geschenk. Uiteraard is het ook hét moment om je hartsvriendin, een leraar of je baas eens in het zonnetje te zetten. Vind je het lastig om een presentje uit te kiezen? Een  Kolbach cadeaubon is altijd een goed idee! Je kunt deze ook online bestellen. We bezorgen al gratis in de regio bij een besteding vanaf 25,-. Tot snel en happy Valentine’s!