Vandaag geopend van 09:00 t/m 20:00

De fijnste kamerplanten voor beginners

De fijnste kamerplanten voor beginners

Het verzorgen van kamerplanten kan nogal lastig zijn. U zult de kamerplant moeten voorzien van genoeg water, de juiste standplaats en zo af en toe plantenvoeding moeten geven. Bent u net verhuist en op zoek naar nieuwe kamerplanten die makkelijk te verzorgen zijn? Of heeft u nog nooit kamerplanten in huis gehad maar wilt u toch meer sfeer in huis brengen? Bekijk dan onderstaande makkelijke kamerplanten voor beginners en bestel deze direct online! De fijnste kamerplanten voor beginners zijn:

  • Kentia Palm
  • Monstera
  • Yucca

makkelijke-kamerplanten-online-bestellen

Kentia palm online bestellen

De Kentia palm is een grote kamerplant die in ieder interieur tot zijn recht komt. Deze sterke kamerplant wordt niet zomaar ziek en heeft niet veel verzorging nodig. U zult voorzichtig moeten zijn met het water geven van deze stijlvolle kamerplant; u kunt het beter een keer vergeten dan een keer extra doen. Een echte voorkeur voor een standplaats heeft deze groene kamerplant niet; een lichte plek of een plek in de schaduw voldoen allebei prima. 

Bestel de Kentia palm nu

Monstera online bestellen

De Monstera oftewel gatenplant is een ontzettend populaire plant. Deze grote kamerplant kan wel tegen een stootje en groeit ontzettend snel. Bent u op zoek naar een grote kamerplant om een lege hoek in huis te vullen? Dan is de Monstera in combinatie met een mooie sierpot een goede combinatie. De Monstera staat het liefst op een lichte plek of een plek met halfschaduw. 

Bestel de Monstera nu

Yucca online bestellen

De Yucca slaat water op in de de stam en hierdoor hoeft u deze makkelijke kamerplant niet vaak water te geven. Vergeet u dus weleens om uw kamerplanten water te geven? Of bent u regelmatig weg van huis? Dan is deze prachtige vetplant echt iets voor u. De tropische uitstraling brengt sfeer in ieder interieur, ongeacht uw woonstijl.

Bestel de Yucca nu

Fijne kamerplanten voor de beginner online bestellen 

Voor een nieuwe kamerplant hoeft u de deur niet meer uit. Woont u in de buurt van Rijswijk? Dan kunt u de kamerplanten gemakkelijk en snel thuis laten bezorgen. Zo is niet alleen de verzorging van deze kamerplanten makkelijk, maar ook het bestellen hiervan! Voor vragen over ons assortiment makkelijke kamerplanten kunt u contact met ons opnemen. Bestel uw kamerplanten online en geniet er binnen enkele dagen al van!

Tags: