Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Bestrijdingsmiddelen tegen insecten

Bestrijdingsmiddelen tegen insecten

Insecten zijn goed voor het milieu, maar in de tuin kunnen ze nogal vervelend zijn. Wij van Tuincentrum Kolbach snappen dat u niet altijd zit te wachten op vervelende insecten. Om deze reden hebben wij dan ook een ruim assortiment bestrijdingsmiddelen tegen insecten te koop in onze webshop en in ons tuincentrum. Wij vertellen u precies welke middelen het beste werken tegen welke insecten en hoe u deze het beste kunt gebruiken. Wij verkopen onder andere:

  • Natuurlijke vijanden van insecten
  • Spuitbussen tegen insecten
  • Insectenmiddelen voor binnenshuis

Natuurlijke vijanden van insecten - bewezen effectief

Wellicht heeft u het al eens gehoord, maar op een natuurlijke manier insecten bestrijden is het beste. Op deze manier bent u het langst van de insecten af en is de kans dat deze terugkomen vele malen kleiner dan met chemische bestrijdingsmiddelen. Ook kunnen natuurlijke vijanden van insecten ingezet worden om een eventuele plaag te voorkomen. Door  achter de natuurlijke vijand van bepaalde insecten te komen, kunt u deze op de meest effectieve manier bestrijden. Voor vragen over natuurlijke vijanden en natuurlijke bestrijdingsmiddelen kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons tuincentrum in Rijswijk. 

insecten-bestrijden-den-bosch

Spuitbussen tegen insecten

In ons assortiment vindt u onder andere de bekende luizenspray. Deze spray is effectief tegen spint-, wol- dop-, en schildluis. Deze luizenspray werkt als het in contact komt met de insecten die u wilt bestrijden. Wat vaker ten sprake wordt gebracht, is dat chemische bestrijdingsmiddelen tegen insecten schadelijk zijn voor andere insecten. De luizenspray uit ons assortiment is niet schadelijk voor bijen, waardoor u deze gerust kunt gebruiken. Heeft u last van insecten op uw planten en zijn de planten niet sterk genoeg om deze plaag zelf te overwinnen? Gebruik dan een spuitbus tegen insecten van Tuincentrum Kolbach. 

Insecten bestrijden binnenshuis

Heeft u in huis last van insecten? Dan kan het nogal lastig worden om deze met chemische middelen of natuurlijke vijanden te bestrijden. U wilt natuurlijk niet dat uw huis naar deze middelen gaan stinken of dat uw huisdieren de middelen op gaan eten. Om insecten effectief te bestrijden verkopen wij ook de zogenaamde Insectenpin. Deze pin bevat gedoseerde bestrijdingsmiddelen die u gemakkelijk in de grond van de plant bevestigd. Uw huisdieren kunnen er niet bij en het geeft ook geen vervelende geur in huis!

Bestrijdingsmiddelen tegen insecten kopen bij Tuincentrum Kolbach

Voor de beste bestrijdingsmiddelen tegen insecten komt u naar ons tuincentrum in Rijswijk of besteld u deze online in onze webshop. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over het gebruik van de bestrijdingsmiddelen tegen insecten. Wij hopen dat u snel af bent van deze vervelende beestjes!

Koop nu bestrijdingsmiddelen