Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

4 tips voor een onvergetelijke kerst

4 tips voor een onvergetelijke kerst

Met de tips van Tuincentrum Kolbach wordt kerst onvergetelijk! Een prachtige kerstboom gevuld met glinsterende kerstballen tot aan buitenverlichting wat het hele huis vericht: alles is mogelijk bij Tuincentrum Kolbach. Wij geven u graag tips over hoe u ook deze kerst weer onvergetelijk maakt. 

1. Kersthuisjes onder de kerstboom

Een volledig kerstdorp is ten eerst nogal prijzig, maar ook heeft niet iedereen hier plaats voor in huis. Een leuk alternatief voor een compleet kerstdorp zijn verschillende kersthuisjes. Deze kersthuisjes kunt u overal neerzetten, van de vensterbank tot op de eettafel. Kersthuisjes zijn tijdloos en zijn te koop in ontzettend veel verschillende soorten. Van verlichte kersthuisjes tot aan kersthuisjes met muziek: Tuincentrum Kolbach heeft het allemaal! De kersthuisjes onder de kerstboom kunt u op een kerstkleed neerzetten, zodat de boom en de huisjes samen één geheel vormen. 

2. Vergeet buiten niet

Vaak is binnen in huis alles prachtig versierd, maar is er buiten het huis niets te zien. Kerstversiering buiten is een manier om de hele buurt te laten genieten van de verlichting. Het geeft een ontzettend gezellig gevoel; helemaal als de gehele buurt verlicht is! Koop nu uw buitenverlichting bij Tuincentrum Kolbach of bestel dit online in de webshop! Naast buitenverlichting kunt u natuurlijk ook kiezen voor een prachtige kerstkrans op de deur, of zelfs kerstmanpoppen in de tuin. 

3. Verschillende soorten kerstverlichting in één boom

Kerstverlichting kopen doet u natuurlijk bij Tuincentrum Kolbach, maar wist u ook dat wij ontzettend veel soorten kerstverlichting hebben? Een trend die de laatste jaren steeds populairder is geworden, is het plaatsen van verschillende soorten kerstverlichting in één kerstboom. Dit geeft de kerstboom extra gezelligheid en sfeer! De volgende combinaties kerstverlichting zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden: 

  • Decoratieve lichtsnoeren met ballen met traditionele kerstverlichting
  • Kaarsverlichting en draadverlichting
  • Clusterverlichting en kaarsverlichting

4. Kerstinkopen doen vanuit uw stoel

Kerstinkopen doen kan erg leuk zijn, maar soms ook erg vermoeiend. Of u nu langs geweest bent bij onze kerstshow en toch nog wat bent vergeten, of dat u dit jaar geen tijd heeft om langs te kopen: bestel uw kerstinkopen dan online! U kunt al uw benodigdheden en versieringen voor kerst gemakkelijk online bestellen in onze webshop. 

Kerst komt er alweer bijna aan! Doe nu uw kerstinkopen in onze webshop of kom langs bij onze kerstshow in Rijswijk en doe inspiratie op! 

Shop hier uw kerstartikelen