•  Voor het beste groen advies
  •  Retourneren? Altijd 14 dagen retourrecht!
  •  Bezoek ons tuincentrum

Onze shopmogelijkheden

Ondanks de huidige maatregelen kan je nog steeds bij ons winkelen! Hieronder maken wij een opsomming voor je op welke manieren jij je favoriete tuinartikelen bij ons kunt bestellen.

 

Winkelen op afspraak:

Eindelijk! Het is zo ver!! Je kan komen winkelen bij ons. Het is mogelijk om te winkelen in een tijdvak van 30 minutenReserveren is verplicht! Wil je hier meer over weten of een afspraak inplannen? Kijk dan op deze pagina.


Webshop Click&Collect:

Wij vullen onze webshop dagelijks aan met nieuwe artikelen. Mocht je een artikel niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op via de telefoon / WhatsApp 0183-441994 of stuur een e-mail naar [email protected]


Bestelformulier:

Naast het regulier bestellen, via onze webshop, hebben wij ook een bestelformulier voor je opgesteld. Vooral voor producten die niet online in de webshop beschikbaar zijn, is dit een uitkomst. Vul zoveel mogelijk informatie in, denk hierbij aan: de naam/omschrijving, de grootte, de kleur en het aantal. Een foto toevoegen kan ook. Zo kunnen wij je bestelling makkelijker afhandelen en eventueel snel contact met je opnemen. Klik hier om naar het bestelformulier te gaan.


Telefonisch / WhatsApp / E-mail:

Verder kan je ook telefonisch, via WhatsApp of via ons E-mail adres bestellen. Geef je wensen door en een van onze collega's gaat de bestelling voor je bij elkaar rapen.

 

Handig! Laat gelijk aan ons weten of je de bestelling wilt laten bezorgen of dat je de bestelling komt afhalen. Zo weten we wanneer we voor elkaar klaar moeten staan. Staat de bestelling hier voor je klaar, dan krijg je daar bericht van.

Wij zorgen dat de bestelling zo spoedig mogelijk klaar staat voor jou!

 

Telefoon / WhatsApp: 0183-441994

E-mail: [email protected]


 

 

Winkelen op afspraak of bestellen hoeft niet voor het volledige assortiment:

Je bent van harte welkom bij onze buitenverkoop. Je vindt hier snijbloemen en boeketten.