•  Gratis verzending vanaf € 50,-*
  •  Retourneren? Altijd 14 dagen retourrecht!
  •  Bezoek ons tuincentrum

Bestel nu ook telefonisch of online!

Iets nodig voor uw tuin, huis of dier maar stelt u een bezoek aan ons liever uit? Wij helpen u hier graag bij! Naast een winkelbezoek bieden wij nu ook de mogelijkheid om telefonisch (0183-441994), via de mail ([email protected]) of online bij ons te bestellen. Klik hier om naar onze webshop te gaan.

Heeft u online niet alles kunnen vinden? Speciaal voor u hebben wij een bestelformulier opgesteld!

 

Hoe werkt het bestelformulier?

Vul zoveel mogelijk informatie in, denk hierbij aan: de naam/omschrijving, de grootte, de kleur en het aantal. Een foto toevoegen kan ook. Zo kunnen wij uw bestelling makkelijker afhandelen en eventueel snel contact met u opnemen. Velden met * zijn verplicht.

Webshop order

Heeft u ook al een bestelling in de webshop geplaatst en hiervan een ordernummer ontvangen? Geef het ordernummer aan ons door. Zo kunnen wij de bestellingen combineren en in één keer bij u laten bezorgen of door u laten ophalen.

Uw klantenkaart

Bent u in het bezit van een klantenkaart? Als u het klantenkaartnummer invult op het bestelformulier kunnen wij de punten die u met uw bestelling spaart toevoegen op de kaart.

De verwerking

Wanneer uw bestellijst bij ons binnenkomt verzamelen wij de artikelen. U krijgt via mail een overzicht met de artikelen en het te betalen bedrag.

Bezorgkosten

Bij aankoop in onze regio is bezorging vanaf €50,- gratis (regio Altena, Bommelerwaard, Maasroute, Gorinchem, Hardinxveld, Sliedrecht, Oosterhout, Geertruidenberg). Buiten deze regio in overleg.

Betaling

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en vragen u dan ook om vooraf te betalen. Dit kan door middel van een betaallink die wij meesturen met het overzicht. Bij het afhalen bij de klantenservice is de mogelijkheid om af te rekenen via pin of contactloos.

 

Mocht u nog vragen hebben dan mag u altijd contact met ons opnemen.

Bestelformulier

Velden met * zijn verplicht.